Telefoon: 06-10187245

Mail: info@dietistcaroline.nl

Locaties: Leiden, Oegstgeest, Leidschendam en Rijswijk

Social Media

Volg (en Like!) me

Recepten op Pinterest

Gezond, vers en lekker

Fruit

Twee stuks per daglogo diëtist

Welkom!

Welkom op de website van Diëtistenpraktijk Caroline de Smit. Op deze site kunt u informatie vinden over de praktijk en de dieetbegeleiding

Dieetadvies voor iedereen

Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met een diëtist. Misschien wilt u uw dagelijkse voeding aanpassen en heeft u daar bepaalde vragen over. Wellicht bent u doorverwezen door een arts met het advies om uw voeding aan te passen. Structurele veranderingen van de voedingsgewoonten zijn vaak lastig; professionele hulp is daarbij zeer welkom. Iedereen kan bij mijn praktijk terecht met vragen over voeding en dieet. Dit geldt voor alle leeftijdsgroepen; kinderen, volwassenen en senioren!

Caroline de Smit

Als u meer over mij persoonlijk wilt weten, klikt u dan op de button onder de foto.

diëtist Caroline de Smit

Over mij

Contact

Voor dieetbegeleiding kunt u terecht op de volgende locaties; Leiden, Leidschendam, Oegstgeest, Rijswijk en Nootdorp. Voor routebeschrijvingen klik hier


06-10187245

Of laat een reactie achter op de contactpagina. U kunt geheel vrijblijvend contact met mij opnemen of een afspraak maken.

Contact

Wat cliënten over diëtistenpraktijk Caroline de Smit zeggen

Het belangrijkste voor mij is dat iemand naar me luistert en advies afstemt op mijn persoonlijke overtuigingen. Voor Caroline was dit vanzelfsprekend.
Ep van den Brink

Ik kwam via een bekende terecht bij Caroline. Ze heeft me goed geholpen om mijn eetpatroon te veranderen om zo beter om te gaan met diabetes.
Wim Abels, diabetes-patiënt