Telefoon: 06-10187245

Mail: info@dietistcaroline.nl

Locaties: Leiden, Oegstgeest, Leidschendam en Rijswijk

De diëtist werkt met de drie P’s van kwaliteit

Een diëtist levert maatwerk op basis van drie kernwaarden;

Professioneel

Alleen professionals die de vierjarige hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek hebben afgerond, mogen zich ‘diëtist’ noemen. De titel diëtist is bij wet beschermd. Pas na het succesvol afronden van een vierjarige HBO-opleiding mag deze titel gevoerd worden. Na de studie is de diëtist verplicht om het vak goed bij te houden, voldoende werkervaring op te bouwen en te voldoen aan kwaliteitsnormen. Als aan deze eisen voldaan is, zal de diëtist ingeschreven zijn bij het Kwaliteitsregister Paramedici. (Diëtist Caroline de Smit staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.)

Praktisch

Een diëtist is dé deskundige op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Maar de diëtist is óók een kenner als het gaat om lekker eten en het aanbod in de supermarkt. Juist die combinatie maakt dat de diëtist u heel praktisch kan adviseren, met duidelijke adviezen die u meteen kunt toepassen.

Persoonlijk

Ieder mens heeft zijn eigen eetgewoontes en -voorkeuren; een diëtist geeft daarom altijd een dieetbehandeling op maat. U krijgt een persoonlijk advies met de begeleiding die bij u past. Alleen dan lukt het om zo’n advies ook op te volgen en uw eet- en leefpatroon aan te passen.